utorok 6. mája 2014

Jahoda+kiwi dzem

Tento rok mam obrovske dzemove plany a samozrejme vas vzdy o kazdej novej kombinacii informujem a hlavne vas chcem presvedcit o tom ze to nie je nic narocne a zvladne to uplne kazdy...Zaciname tymto uzasnym jahodovym dzemom s kiwi ..Musim vas upozornit ze je to iba mala davka cca 1 poh (250ml).Mam  rada ked si ho mozem natriet na chleba alebo pridat k muesli.
                                                                 Jahoda+Kiwi dzem
Potrebujeme:2 poh pokrajanych jahod
1 poh pokrajaneho kiwi
1 1/4 poh krystaloveho cukru
stava z polky citronu
Postup:Do misky si dame jahody,kiwi a krystalovy cukor a premiesavame pokial nam ovocie pusti stavu.Dame do panvice/hrnca a varime na najvyssom ohni az pokial nam to nezhustne.(cca 8-10min).Dzem bude pripraveni ked varechou prejdete po strede a dzem sa pomalicky k sebe vrati.Pocas poslednych dvoch minut varenia som pridala citronovu stavu.Kedze tento dzem je iba malinka davka tak som ho naliala do pohara a dala do chladnicky.







A toto je super tip ako vyriesit ranajky ked nic nestihate.Do pohara si dame jogurt,dzem a muesli.A ak sa chcete rozmaznavat tak si na vrch dame nejake drobne ovocie (CUCORIEDKY !!!!! :).Zavrieme a mozme zobrat so sebou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára