pondelok 19. mája 2014

Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly Lawson

Toto je pre mna osobne najoblubenejsie jedlo a robim ho celkom casto lebo je rychle,jednoduche a chutne.Kedze nie vzdy mi ide na chut ta ostrost horcice a cidru z casu na cas (aby som zmiernila chut ) si pocas varenia omacky vmiesam 1 CL cukru.
                        Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly Lawson
Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g)
olivovy olej
125ml cidru
1PL celozrnnej horcice
75 ml smotany
Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat  niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat.


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára