piatok 13. marca 2015

Kuracie stehna s dijonskou horcicou a estragonom

Tento recept som pripravila z najnovsej knihy Diany Henry:A bird in the hand..Tesila som sa na nu strasne dlho a momentalne sa nedokazem rozhodnut co mam pripravit skor ...A tak sa s vami chcem dnes podelit o tento recept ktory je naozaj skvely.Obaja milujeme dijonsku horcicu.A tak sa po tomto obede len tak zaprasilo...
Samozrejme ako obvykle trosku som prehliadla fakt ze kuracie stehna mali byt bez kozky ..Neviem ci to urobi nejaky super rozdiel ..Ale nabuduce to tak urcite vyskusam.
                                      Kuracie stehna s dijonskou horcicou a estragonom
Potrebujeme:8 PL dijonskej horcice
nasekane listky estragonu zo 6 stoniek
50g masla(nesoleneho),izbovej T
8 kuracich stehien
sol a cierne korenie
25g struhanky
Postup:Ruru si predhrejeme na 220C.V miske si zmiesame dijonsku horcicu,estragon a maslo.
Stehna si naukladame do pekaca.Rozotrieme dijonsku zmes ,osolime,okorenime..Posypeme struhankou a dame piect na 35 minut.












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára