streda 14. mája 2014

Cestoviny s tuniakom a citronom

Prinasam vam super uzasne rychly recept na famozne chutiace cestoviny.Vsetko co urobite je :Uvarite cestovinu (nezabudnite ze vzdy al dente ),v panvici si zohrejete citronovu stavu a koru,pridate tuniaka aj s olejom nechate zohriat cca 1 minutku a pridate k tomu cestovinu .Jednoduchsie by to uz nemohlo byt.
Vyjdu vam 2 porcie ale budme k sebe urpimny ...je to tak chutne ze to napokon zjete sami hned potom ako ste to pripravili.Tej uzasnej chuti ktora je uplne jednoduchym spojenim dvoch chuti :tuniak a citron sa proste neda odolat.... nemate na tom co pokazit + ak nemate cas ale hlad toto urcite stihate pripravit :)
Zo vsetkych svetovych kuchyn je ta talianska moja najoblubenejsia pre jednoduchost,rychlost a chut ktora je proste nenapodobitelna.Nechala som sa inspirovat sestrami Chiappovymi ktore mozete sledovat na youtube.
                                                           Cestoviny s tuniakom a citronom
Potrebujeme:250g muslickovych cestovin
kora a stava z 1 citrona
160 g tuniaka z konzervy aj s olejom (autorku odporucaju pouzit rio mare konzervu)
nasekanej petrzlenovej vnate
Postup:Ako prve si dame uvarit cestovinu.Ked uz bude takmer hotova zacneme si zohrievat v panvici koru a stavu z citrona,pridame tuniaka aj s olejom a nechame zohriat na 1 minutku napokon pridame cestovinu.Dobre premiesame a pridame petrzlenovu vnat.Premiesame a mozme jest











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára