nedeľa, 11. januára 2015

Crostini s pecenym hroznom a olivami

Tento recept patri medzi moje oblubene a uz som ho pripravila niekolko krat.Olivy a hrozno mi proste chutia ...aj ked mojmu manzelovi sa to zda ako velmi zvlastna kombinacia (a pre istotu sa ich radsej nedotkne ...vlastne nedotkne sa nicoho kde je hrozno :)ale mne to vobec neprekaza...:)
Urcite vyskusajte !
Crostini s pecenym hroznom a olivami
Potrebujeme:2PL olivoveho oleja
1 poh oliv
1 poh hrozna
1 1/2 CL cerstveho rozmarinu,nasekaneho na drobno (ja som pouzila suseni  iba 1/2 CL)
sol a susene chilli
bageta
3/4 poh ricotty
Postup:Ruru predhrejeme na 205C.
Do malej formy si dame olivy,hrozno,olej,rozmarin,sol a chilli..Premiesame.A dame piect na 35-55 minut.
Bagetu si nakrajame na kusky a opecieme do zlatava.Natrieme ricottou a navrch dame pecene hrozno s olivami..Ja osobne som si crostini a preliala stavou z formy.












Inspiracia:Smitten kitchen

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára