utorok, 19. augusta 2014

Zivanska

Takze toto je moje posledne slovenske jedlo ktore som minuly tyzden pripravila.Ked som do googlu zadala zivanska vyhodilo mi presne 1910 odkazov ..Co je obrovske mnozstvo a hlavne velmi narocne vybrat jeden ktory bude ten najlepsi.(hlavne ak ste este nikdy nejedli zivansku )...Tolko roznych variacii s klobasou,paprikou,kuracim masom,bravcovym masom,kecupom,rascou ...Napokon som ju pripravila z toho co som mala doma a vysledok bol super ...To iste odporucam aj vam ..Dajte tam to co mate doma ...Obvykle sa toto jedlo prpravuje v pahrebe ale kedze ja tu moznost nemam zvolila som ruru :)
                                                              Zivanska
Potrebujeme:bravcove maso
zemiaky
cibula
slanina
horcica
cierne korenie a sol
mleta paprika
Postup: Bravcove maso si vyklepeme na tenke kusky,osolime,okorenime a natrieme horcicou.Poukladame na alobal.Na maso dame cibulu,slaninu a prikryjeme zemiakmi.Osolime,okorenime a posypeme mletou paprikou.Poriadne zabalime alobalom a dame piect na 1 hodinu pri 200C.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára