utorok, 5. augusta 2014

Spagety s tuniakom,citronom a roketou

Uz sa pozname trosku dlhsie a preto vam asi nemusim pripominat ze cim kvalitnejsi tuniak tim lepsi vysledok ..:)Jednoduchy,rychly a uzasne dobry obed ktory zvladne uplne kazdy...Recept od Nigelly Lawson 
Spagety s tuniakom,citronom a roketou
Na 2 porcie potrebujeme:200g spagiet
200 g tuniaka z konzervy (ideal nakladani v olivovom oleji )
kora a stava z 1 citrona
polka cesnakoveho strucika,nasekaneho na drobno
3 jarne cibulky,nasekane na drobno
1/4 CL suseneho chilli
sol
15 ml (1PL) extra olivoveho oleja
Postup:Spagety si uvarime(al dente ).Zatial co sa nam varia si precedime tuniaka a dame ho do vacsej misky.K nemu pridame koru ,stavu z citrona a nakrajani cesnak.Dobre premiesame a pridame jarnu cibulku,susene chilli ,sol a olivovy olej.Opat dobre premiesame a pridame uvarene spagety..Pred podavanim vmiesame roketu a mozme papat :)

 














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára