A teraz ma ospravedlnte musim ist dojest zvysky......
Rajcinova omacka s ancovickami podla Marcelly Hazan
Potrebujeme:1 cesnakovy strucik (nakrajani )
3PL olivoveho oleja
5 ancoviciek
400g celych paradajok z konzervy
Postup:V hrnci si zohrejeme olej a pridame cesnak nechame chvilku smazit a pridame ancovicky.Poriadne premiesame a smazime az pokial sa nam ancovicky rozpustia.Napokon pridame paradajky a nechame bublat na najnizsom ohni 20-25 minut.Ked bude omacka hotova premiesame so spagetami.
čauky Deni, tvoje recepty sú top ! Ančovičky mi ležia v chladničke asi pol roka - v lidli mali nejaký "týždeň" :) že by som ich konečne použila? :) - chcem sa len spýtať, je to veľmi cítiť za rybkou ? ( netuším, ako chutia ). Ďakujem ti :)
OdpovedaťOdstrániťAhoj :) Ani nevahaj ich pouzit tato omacka je uplne fantasticka ! :)Nie vobec sa neboj nechuti az tak velmi rybou ..Musis to co najskor pripravit :)Pekny den prajem ! :)
OdstrániťDiky Deni :) idem pozrieť, či mám tie malé fazuľky a spravila by som aj tvoju dnešnú polievočku - TOP ! :)
OdpovedaťOdstrániť